Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Bestellen voor je bedrijf - Inkoop, voorraadbeheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor ondernemers bij Icademy

     Bestellen voor je bedrijf - Inkoop, voorraadbeheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor ondernemers     • InstituutIcademy
     • NiveauMBO
     • SoortE-Learning
     • Totale lesduur48 dagen
     • Kosten€39 excl. BTW

     Gratis brochure

     Had je altijd al zo'n flauw vermoeden dat je door efficiënt bestellen veel geld kunt besparen, maar weet je niet hoe je dat doet? Heb je behoefte aan een systematische benadering van slim bestellen voor je bedrijf? Wil je meer weten over alternatieve bestelsystemen en -methoden? Dan is deze uitgebreide online training 'Bestellen voor je bedrijf' precies waar je naar op zoek bent!

     De e-learning 'Bestellen voor je bedrijf' bespreekt na een inleiding over efficiënt bestellen eerst de diverse invloeden waarvoor het bestelproces vatbaar kan zijn. Vervolgens komen de kosten van het bestellen en het op voorraad houden ter sprake. Daarna behandelen we het bepalen van de bestelgrootte en het bestelmoment. Een afzonderlijk onderdeel wordt gewijd aan de diverse bestelsystemen en -methoden. De cursus sluit af met uitleg over geïntegreerde automatisering, met bijzondere aandacht voor Enterprise Resource Planning (ERP). Deze online training is opgesplitst in twee modules die elk voorzien zijn van een afzonderlijke toets.

     Duur

     De e-learning 'Bestellen voor je bedrijf' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

     Doelgroep

     Deze e-learning is geschikt voor iedereen die een rol speelt bij het beheren van voorraden en het organiseren en plaatsen van bestellingen voor een onderneming. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen. De lesstof wordt gepresenteerd in twee modules, die elk afzonderlijk van een toets zijn voorzien.

     Werkplekleren

     Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

     Lesmaterialen

     De cursus 'Bestellen voor je bedrijf - Inkoop, voorraadbeheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor ondernemers' bestaat uit:

     • VideoCollege
     • E-Book
     • Begrippenlijst
     • Stappenplan bestellen
     • Samenvatting

     Toetsing

     De cursus 'Bestellen voor je bedrijf - Inkoop, voorraadbeheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor ondernemers' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

     Certificaat

     Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets