Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Sterk staan in salarisonderhandelingen - Leer met zelfvertrouwen strategisch onderhandelen over je eigen salaris. bij Icademy

     Sterk staan in salarisonderhandelingen - Leer met zelfvertrouwen strategisch onderhandelen over je eigen salaris.     • InstituutIcademy
     • NiveauMBO
     • SoortE-Learning
     • Totale lesduur20 dagen
     • Kosten€39 excl. BTW

     Gratis brochure

     Crisis of geen crisis, jezelf krachtig opstellen bij de onderhandelingen over je salaris is voor iedereen aan te bevelen. Maar er zijn wel een paar fijne puntjes die je daarbij in de gaten moet houden. Natuurlijk wil je bij salarisonderhandelingen niet aan het kortste eind trekken. Wil je de kans op een succesvolle onderhandeling vergroten, dan zijn de aanwijzingen en tips in deze online training precies wat je nodig hebt!

     De e-learning 'Sterk staan in salarisonderhandelingen' begint met de onmisbare persoonlijke voorbereiding op de onderhandeling: je stelt je eigen waarde vast, je bepaalt je eisen, je formuleert voor jezelf een BAZO en je stippelt en strategie uit. Vervolgens wordt achtereenvolgens aandacht besteed aan het verloop van de onderhandeling zelf, het belang van goed luisteren en het aannemen van de juiste (lichaams)houding. Ook komt daarbij het aspect van 'macht' ter sprake. Deze online training geeft verder nuttige aanwijzingen om uit de buurt van veelvoorkomende valkuilen te blijven.

     Duur

     De e-learning 'Sterk staan in salarisonderhandelingen' duurt ongeveer 35 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

     Doelgroep

     Deze e-learning is geschikt voor iedereen die in loondienst is of wil komen, en wordt in het bijzonder aanbevolen aan mensen die in een sollicitatieprocedure over het moeilijke punt van het salaris moeten praten. Maar verder kan deze training ook uitstekend dienst doen om op een heel persoonlijke manier de grondbeginselen van het onderhandelen onder de knie te krijgen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan, Gedrevenheid en ambitie tonen, Ondernemend en commercieel handelen.

     Lesmaterialen

     De cursus 'Sterk staan in salarisonderhandelingen - Leer met zelfvertrouwen strategisch onderhandelen over je eigen salaris.' bestaat uit:

     • VideoCollege
     • E-Book
     • Samenvatting
     • Aandachtpunten voorbereiding
     • Instructies oefengesprek

     Toetsing

     De cursus 'Sterk staan in salarisonderhandelingen - Leer met zelfvertrouwen strategisch onderhandelen over je eigen salaris.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

     Certificaat

     Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets