Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - E-mailmanagement - Timemanagement voor e-mail en e-mailetiquette. bij Icademy

     E-mailmanagement - Timemanagement voor e-mail en e-mailetiquette.     • InstituutIcademy
     • NiveauMBO
     • SoortE-Learning
     • Totale lesduur66 dagen
     • Kosten€39 excl. BTW

     Gratis brochure

     Het is bijna niet meer voor te stellen hoe de wereld er zonder e-mail uitzag. Maar naast de talloze zegeningen die dit communicatiemiddel met zich meebracht heb jij vast ook al wel ontdekt dat e-mail een stressveroorzaker nummer één kan zijn. Net als alle stressfactoren is het gewoon een kwestie van ermee leren omgaan. Deze praktische, uitgebreide online training legt je uit hoe dat werkt.

     De e-learning 'E-mailmanagement' behandelt na een korte introductie eerst de vraag hoe je wel en niet met emotioneel geladen situaties moet omgaan bij het gebruik van e-mail. Daarna krijg je uitleg over de handigste manieren om prioriteiten te stellen bij de verwerking van je e-mail, met bijzondere aandacht voor het onderscheid tussen 'belangrijk' en 'dringend'. Een derde onderdeel stelt de algemene vraag aan de orde voor welk soort boodschappen het medium e-mail wel en niet geschikt is en wat nog steeds de bruikbare alternatieven kunnen zijn. In een afzonderlijk onderdeel over het mailtje zelf komen de effectiviteit, het bepalen van het onderwerp, en onder meer het werken met cc'tjes, bcc'tjes en bijlagen aan bod. Naast de inhoud van het e-mailbericht wordt ook aandacht besteed aan de gewenste structuur voor het opbergen en bewaren van e-mails. Dit onderdeel wordt vervolgd met een serie praktische oplossingen voor het managen van je e-mailberichten. Je maakt vervolgens kennis met een slimme manier om e-mailberichten te coderen volgens voor de hand liggende criteria. Het slotonderdeel van deze online training maakt je vertrouwd met de hoofdpunten van 'mail-etiquette'. Het geheel van het lesmateriaal wordt gepresenteerd in drie modules.

     Duur

     De e-learning 'E-mailmanagement' duurt ongeveer 90 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

     Doelgroep

     Deze e-learning is geschikt voor iedereen die voor zijn of haar werk of privé veel communiceert per e-mail.

     Werkplekleren

     Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

     Lesmaterialen

     De cursus 'E-mailmanagement - Timemanagement voor e-mail en e-mailetiquette.' bestaat uit:

     • VideoCollege
     • Samenvatting
     • E-books
     • Diverse checklists
     • Maildagboek
     • Grensafbakening werk en privé
     • Veranderingsmonitor
     • IMCCS Codeoverzicht
     • Samenvatting

     Toetsing

     De cursus 'E-mailmanagement - Timemanagement voor e-mail en e-mailetiquette.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

     Certificaat

     Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets