Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer) bij Edufit BV

     Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer)     • InstituutEdufit BV
     • NiveauPost-HBO
     • SoortKlassikaal
     • Totale lesduur14 dagen
     • Kosten€3.467 excl. BTW
     • Max deelnemers10

     Gratis brochure

     Onderzoek laat zien dat Informatie- en Communicatie-technologie (ICT) onderwijs
     aantrekkelijker en effectiever kan maken. Als ICT op de juiste manier wordt ingezet zorgt het er namelijk voor dat de motivatie van studenten toeneemt, de leerprestaties verbeteren en het leerproces efficiënter wordt. Maar niet alleen op primair niveau kan ICT zorgen voor meer efficiëntie. Ook de organisatie van leren verloopt sneller door ICT-middelen goed in te zetten en door de voorzieningen die er zijn optimaal te gebruiken.
     Maar hoe kun je ICT nu op de juiste manier gebruiken? Hoe ga je als docent / trainer om met technologische veranderingen of hoe kun je als onderwijskundige of opleidingsmanager teams van docenten en trainers daarbij ondersteunen? Welke tools kies je? Wat is een goede mix tussen analoge en digitale werkvormen? Hoe ga je om met technische storingen?
     Op deze vragen wordt verder ingegaan in deze dertien daagse leergang, waarin we alle
     thema’s rond ICT in het onderwijs gaan behandelen. Dat gaan we doen door te werken aan
     drie digitale competenties: implementeren, activeren en communiceren. Deze competenties ga je benutten in jouw eigen praktijk als docent/trainer of als procesbegeleider. Alles wat je leert ga je meteen in de praktijk uitvoeren, waardoor je de voordelen ervan snel zult ervaren.
     Heb je geen tijd om dertien dagen te investeren? Je kunt de leergang ook in drie delen doen:
     5 dagen gericht op de didactische inzet van ICT, 4 dagen gericht op het activeren met ICT en 4 dagen gericht op kennisclips maken.

     Op 25 september 2020 zal bij Edufit een gratis kennismakingsworkshop  bij de Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs worden gegeven. Tijdens deze middag kun je kennismaken met  een aantal digitale werkvormen en daarmee een beeld krijgen van de Leergang.

     Download de opleidingsgids voor meer informatie.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets