Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer) bij Edufit BV

     Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer)     • InstituutEdufit BV
     • NiveauPost-HBO
     • SoortOpen inschrijving
     • Totale lesduur12 dagen
     • Kosten€2.955 excl. BTW
     • Max deelnemers10

     Gratis brochure

     Tijdens de Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs: Benut blended learning in jouw praktijk, ga je zelf ervaren welke ICT mogelijkheden er zijn om te communiceren met je studenten en collega’s, om je werk effectiever te maken en om studenten aan het werk te zetten. Het resultaat van deze Leergang is dat je een visie krijgt op het didactisch inzetten van ICT als hulpmiddel om de leerresultaten van jouw deelnemers te vergroten. Daarnaast vergroot je ook je vaardigheden om in jouw eigen onderwijs en trainingen digitale leermiddelen te maken en te gebruiken.  Onderwijskundigen kunnen tijdens deze leergang docenten coachen om ICT op een verantwoorde manier in te zetten. 

     De komst van het internet heeft in de maatschappij voor grote veranderingen gezorgd. Zo maakt mobiel internet informatie overal toegankelijk en zijn er nieuwe manieren van communicatie ontstaan. Ook het onderwijs is aan het veranderen: het krijtbord heeft plaats gemaakt voor het digibord en communiceren met je studenten doe je via de digitale leeromgeving of via social media. Dit is natuurlijk allemaal niet voor niets. Als ICT op de juiste manier wordt ingezet zorgt het er namelijk voor dat de motivatie van studenten toeneemt, de leerprestaties verbeteren en het leerproces efficiënter wordt.

     Maar niet alleen op primair niveau kan ICT zorgen voor meer efficiëntie. Ook de organisatie van leren verloopt sneller door ICT middelen goed in te zetten en door de voorzieningen die er zijn optimaal te gebruiken. Maar hoe kun je ICT nu op de juiste manier gebruiken? Hoe ga je als docent / trainer om met technologische veranderingen? En hoe veilig is het internet nu echt? De antwoorden op deze vragen komen allemaal terug in deze elfdaagse leergang, waarin we alle thema’s rond ICT in het onderwijs gaan behandelen. Dat gaan we doen door te werken aan drie digitale competenties: implementeren, communiceren en activeren. Alles wat je leert ga je meteen in de praktijk uitvoeren, waardoor je de voordelen ervan snel zult ervaren.

     Op 7 februari 2020 zal bij Edufit een gratis kennismakingsworkshop  bij de Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs worden gegeven. Tijdens deze middag kun je kennismaken met  een aantal digitale werkvormen en daarmee een beeld krijgen van de Leergang.

     Download de opleidingsgids voor meer informatie.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen
      

     Nieuwsbrief Artikelen     Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
     Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
     Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets