Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics bij Passionned Academy

     Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics     • InstituutPassionned Academy
     • NiveauHBO
     • SoortOpen inschrijving
     • Totale lesduur3 dagen
     • Kosten€1.913 excl. BTW
     • Max deelnemers15

     Gratis brochure

     Business Intelligence is een multidisciplinair specialisme en dat maakt het tot een uitdaging. Techniek, organisatie, strategie, processen, innovatie en gedrag kun je namelijk niet los van elkaar zien. Deze mix van factoren maakt het succesvol implementeren niet altijd eenvoudig.

     Business Intelligence zorgt voor helder inzicht in je prestaties. En het geeft je geavanceerde analyses van al je data, ook die je nog niet scherp in beeld hebt. En zo maakt BI krachtige beslissingen én datagedreven acties mogelijk tegen lagere kosten.

     Hierdoor gaat je concurrentievoordeel toenemen en je medewerkers zullen veel productiever zijn. Want je stelt de informatie voor de juiste mensen beschikbaar op het juiste moment. Iedereen krijgt precies die informatie die nodig is om de juiste beslissing te kunnen nemen en processen te optimaliseren. Je organisatie gaan we in al haar facetten intelligenter maken.

     3-daagse Business Intelligence masterclass

     In de opleiding Business Intelligence krijg je als projectleider, manager of medewerker niet alleen de theoretische, maar vooral de praktische Business Intelligence kaders aangereikt. Want alleen dat wat je (snel) kunt toepassen telt tegenwoordig. Je weet dat je met de juiste stuurinformatie betere resultaten kan boeken. Maar je merkt ook dat dit niet eenvoudig is in de praktijk. Want:

     • Hoe vind je de 1 miljoen euro inzichten, onvervalste KPI’s en maak je de business case?
     • Met welke projectaanpak zet je de juiste stappen en beheers je effectief de risico’s?
     • Hoe moet je omgaan met Big Data, een diversiteit aan databronnen en Predictive Analytics?
     • Hoe ga je sturen op die BI-succesfactoren die zorgen voor een hoger bedrijfsresultaat?
     • Hoe krijg je alle business managers en IT-medewerkers mee in het traject?
     • Welke BI-tools zijn geschikt voor jouw situatie en hoe bouw je een toekomstbestendige BI-infrastructuur?

     Succesvolle BI-procesverbeteringen doorvoeren

     In drie dagen komen alle business intelligence elementen die nodig zijn voor succesvolle BI en procesverbetering aan de orde. Mensen die onze driedaagse Business Intelligence training hebben afgerond, zijn uitstekend in staat om in hun business intelligence project de juiste stappen te zetten.

     Training in praktische Business Intelligence instrumenten

     Business Intelligence is een specialistisch vakgebied. Werken aan de intelligentie van een organisatie zonder hiervoor de juiste vaardigheden en instrumenten te hebben levert vaak tegendraadse resultaten op. Ons praktische model waarin alle Business Intelligence instrumenten en methodieken aan de orde komen schept een helder kader voor resultaat.

     De inhoud van de Business Intelligence cursus

     Deze praktijkgerichte masterclass voorziet je van samengebalde, direct toe te passen kennis om van BI echt een succes te maken. En je leert alle daarbij benodigde vaardigheden en technieken. De deelnemers worden in drie intensieve dagen klaargestoomd voor een leidende en  adviserende rol in het BI-traject:

     Dag 1: De trends, projectmanagement, DWH & De intelligente organisatie

     Dag 2: BI-strategie, vaardigheden en groeien in volwassenheid

     Dag 3: KPI's, User eXperience (UX), datavisualisatie & BI succes

     Ontdek de succesfactoren van Business Intelligence

     Onze driedaagse Business Intelligence training stelt zowel bedrijfsmatige als technische aspecten van Business Intelligence aan de orde. Denk dan aan KPI’s, analytics, Big Data, het datawarehouse, datakwaliteit, het BICC, BI-projectmanagement, datavisualisatie, BI-strategie en verandermanagement. Maar vooral krijg je diepgaand inzicht in de succesfactoren van Business Intelligence.

     Interactieve training op HBO niveau

     Tijdens elke opleidingsdag vinden groepsdiscussies plaats en werk je in groepjes aan praktijkopdrachten. Zo ontstaat er een optimale mix tussen leren en doen. Na afronding van deze unieke Business Intelligence-opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat en een gesigneerd exemplaar van ‘De intelligente organisatie’ (6e druk).

     Voor wie is deze Business Intelligence training bedoeld?

     Voor iedereen die betrokken is bij een BI-project biedt onze Business Intelligence training waardevolle houvast.

     Onze opleiding BI & Analytics wordt vooral veel gevolgd door: (aankomend) projectleiders business intelligence, projectmanagers, medewerkers managementinformatie, Business Intelligence managers, IT-verantwoordelijken, business analisten, Chief Data Officers, CIO’s en business managers.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen
      

     Nieuwsbrief Artikelen     Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
     Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
     Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets