Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Accountmanagement Masterclass bij Sales Verkooptrainingen Telefonische Verkoop Salestraining bij Graham Hulsebos

     Accountmanagement Masterclass     • InstituutSales Verkooptrainingen Telefonische Verkoop Salestraining bij Graham Hulsebos
     • NiveauMBO
     • SoortKlassikaal
     • Totale lesduur6 dagen
     • Kosten€499 excl. BTW
     • Max deelnemers8

     Gratis brochure

     Accountmanagement Masterclass. 

     Schrijf je in deze geweldige Masterclass waarin de cursisten een Masterclass accountmanagement krijgen in het Nederlands.

     De inhoud bestaat standaard uit:

     de 6 leidende beginselen van verkopen als accountmanager
     de 10 basisbeginselen van verkopen als accountmanager
     de 5 stappen van adviserend van verkopen als accountmanager
     de 8 best in de praktijk bewezen verkooptechnieken voor accountmanagers

     Inclusief rollenspellen en eigen praktijkcases.

     De voornaamste doelstellingen zijn:
     1.Dat de cursisten na het volgen van deze interactieve maatwerk Masterclass accountmanagement een goed beeld hebben van de 6 leidende beginselen als accountmanager, de 10 basisbeginselen van als accountmanager, de 5 stappen van adviserend verkopen als accountmanager en de 8 best in de praktijk bewezen verkooptechnieken voor accountmanagers.
     2.Dat de cursisten na deze training gemotiveerd zijn om adviserend te verkopen en daardoor makkelijker en meer gaan verkopen.

     DE 8 VERSCHILLENDE VERKOOPTECHNIEKEN:

     ORDER

     Met deze verkooptechniek leert u d.m.v. structuur en gericht op de praktijk, om op een efficiënte manier te inventariseren hoe u een order gaat sluiten.

     BLACKBOOK

     Met deze verkooptechniek leert u d.m.v controle en gericht op de praktijk, een geweldige relatie op te bouwen met uw klant of prospect. Hierdoor geeft u meer vertrouwen en geeft u effectiever aandacht aan uw relatie. U leert gemakkelijker openingsvragen te creëren en hierdoor direct alle opportunities ontvangen.

     SPIN

     Met deze verkooptechniek leert u d.m.v. structuur en controle over het gesprek, uw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om uw producten of diensten te gebruiken. Hierdoor maakt u het voor u, en, met uw klant of prospect gemakkelijker kwalitatieve afspraken te maken. Tijd is geld!

     GROW

     Met deze verkooptechniek creëert u sfeer in het gesprek, om uw klant of prospect te motiveren om over te gaan tot één of meerdere aankopen.

     SCIENCE

     Mensen kopen van mensen. Met deze verkooptechniek leert u veel wetenschappelijke zaken waarom uw klant of prospect bij u koopt, zoals uw klant of prospect echt op zijn of haar persoonlijk gedragsprofiel beter te leren kennen. U leert om technisch en berekend open en gesloten vragen te stellen, uit onderzoek zaken zoals de beste openingsvragen en nog veel meer eye-openers, geweldige, interessante onderwerpen. Dit om uw klant of prospect meer omzet voor u te laten realiseren dan wel om de kansen te vergroten om te verkopen.

     SALESCYCLE

     Met deze verkooptechniek leert u te ontdekken in welke stadium uw prospect of klant is om tot aankopen over te gaan.

     BY THE WAY

     Met deze verkooptechniek leert u om aan het eind van elk verkoopgesprek d.m.v. controle en structuur, op een verrassende spontane manier geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende informatie krijgen. Hierdoor creëert u altijd een kans om uw klant of prospect te bewegen tot een aankoop.

     CLOSING SKILLS

     Met deze verkooptechniek leert u vaardigheden om de deal, opdracht, offerte of order te sluiten (closen) met een unieke combinatie van alle geleerde verkooptechnieken en op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier. Always be closing.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets