Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Levende Cijfers - Jaarrekening lezen en management accounting bij Levende Cijfers

     Levende Cijfers - Jaarrekening lezen en management accounting     • InstituutLevende Cijfers
     • NiveauHBO
     • SoortKlassikaal
     • Totale lesduur2 dagen
     • Kosten€1.135 excl. BTW
     • Max deelnemers10

     Gratis brochure

     Levende Cijfers biedt de cursus Jaarrekening lezen en management accounting. Op basis van het boek Cijfers bijten niet van Ronald van Tol

     In deze cursus leer je de resultatenrekening en balans te analyseren om inzicht te krijgen in waar het goed gaat in de onderneming en waar je kan verbeteren. Je leert vooral de verbanden te zien in de jaarrekening en daarmee in je bedrijf. Begippen als groei, prestaties, gezondheid van de onderneming, solvabiliteit en liquiditeit krijgen betekenis voor jou als manager en ondernemer.

     Maar misschien nog het meest belangrijk: je leert je prettig te voelen tussen die cijfers en verbanden en ze te gebruiken om je beleid te toetsen en bij te sturen. Vorm te geven aan uw toekomst. Kortom je vergroot je mogelijkheden je organisatie te sturen.

     De twee dagen zijn logisch opgebouwd. Je wordt geintroduceerd in de essentie van financieel management en boekhouding. Daarna gaan we aan de hand van cases veel voorkomende situaties behandelen. De cases komen uit de praktijk van alle dag en zijn dus heel werkelijk. Je leert systematisch te werk te gaan met de analyse. Je krijgt veel oefeningen, waarmee je ook de handigheid verwerft de analyses te maken. 

     Voorts: de training is zeer toegankelijk en voor al je vragen is aandacht. Het aantal deelnemers is dan ook beperkt om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets