Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Outlook E-mail beheren bij CLS Computertrainingen

     Outlook E-mail beheren     • InstituutCLS Computertrainingen
     • SoortIn-company / Maatwerk
     • Totale lesduur3 dagen
     • Kosten€225 excl. BTW
     • Max deelnemers8

     Gratis brochure

     Microsoft Outlook is een programma waarmee u een volledige werkdag kunt coördineren. U kunt niet alleen communiceren via e-mail, maar u kunt ook afspraken en evenementen bijhouden in uw elektronische

     Het versturen van een e-mailbericht is voor de meeste gebruikers van Outlook geen probleem meer. Het grote aantal e-mailberichten dat wordt ontvangen, is echter wel een probleem.
     De komst van e-mail heeft immers geleid tot een toename in communicatie, waardoor gebruikers door de vele e-mailberichten het overzicht kwijtraken. De gemiddelde Outlook-gebruiker besteedt veel tijd aan overbodig e-mailgebruik. Een van de oorzaken hiervan is bijvoorbeeld het feit dat e-mailpakketten een signaal afgeven bij een nieuw bericht.
     In de korte cursus Outlook E-mail beheren van slechts een dagdeel wordt daarom ingegaan op de technieken om e-mail in Outlook te beheren. Na afloop van deze cursus gaat u op een andere manier met uw e-mail om en hoeft u minder tijd te besteden aan de beheertaken.
     het cursusboek is bij de prijs inbegrepen.
     DoelgroepDeze cursus is bestemd voor alle gebruikers van Outlook.VoorkennisWij verwachten dat de deelnemers aan deze cursus geen problemen hebben met het maken en versturen van berichten.DuurDe cursusduur bedraagt een dagdeel van drie uur.GroepsgrootteDe maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.CertificaatAlle deelnemers aan deze cursus Outlook ontvangen na afloo

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets