Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - GRATIS Opleiding tot Certified Developer Kentico CMS bij Arverio B.V.

     GRATIS Opleiding tot Certified Developer Kentico CMS     • InstituutArverio B.V.
     • NiveauPost-HBO
     • SoortIn-company / Maatwerk
     • Totale lesduur115 dagen
     • Kosten€75 excl. BTW
     • Max deelnemers3

     Gratis brochure

     Arverio is een opleidings- en detacheringsbedrijf dat zich richt op het trainen en omscholen van (web)developers richting technologie die aan een opmars bezig is en waar wij toekomstperspectief in zien.

     Wij richten ons op mensen die aan het begin van hun carrière staan of mensen die een carriere-switch willen maken. We leiden je op tot een specialist in het ontwikkelen van websites, intranetten en portalen. Ook bestaande software ontwikkelaars die hun kennis willen verbeteren en/of verrijken met kennis van nieuwe oplossingen rekenen wij tot onze doelgroep.

     Je wordt opgeleid in het gebruik van het Content Management Systeem (CMS) Kentico en wordt aan het einde van de opleiding gecertificeerd en daarmee "Kentico Certified Developer". Kentico CMS is aan een opmars bezig en maakt de laatste jaren een snelle groei door.

     Het opleidingsprogramma is toegankelijk als je beschikt over voldoende basiskennis en doorloop je in een periode van enkele maanden. Om toegelaten te worden tot de cursus houden we vooraf een intakegesprek met je. Het betreft een combinatie van klassikale ondersteuning bij ons op kantoor in Amsterdam en een E-Learning programma dat je on-line vanaf iedere gewenste locatie kunt volgen. Tijdens het opleidingsprogramma leveren wij ook telefonische ondersteuning om je te helpen mocht je op enig moment vastlopen.

     Aanmelden voor het intakegesprek via:

     https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tijdelijk-gratis-opleidingsprogramma-tot-kentico-certified-developer-59326043794?fbclid=IwAR1q4dB82GcgottDK-7P2Ji5c7wQUDmYppqEe-CyYvOsJLZbvjAthIRPxl0

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets