Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - NCOI Online Academy abonnement (Nederlands) bij NCOI Online Academy

     NCOI Online Academy abonnement (Nederlands)     • InstituutNCOI Online Academy
     • SoortE-Learning
     • Kosten€163 excl. BTW

     Gratis brochure

     🗂 190 online cursussen | 🇳🇱 Taal: Nederlands | 🗓 Abonnement: per maand | 🎯Vakgebieden: taal, marketing, persoonlijk, internet, projectmanagement, juridisch

     Online trainingen voor werk en privé
     Kies uit méér dan 190 trainingen en start vandaag nog!

     De leermethode van Online Academy is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en inzichten. We weten bijvoorbeeld dat herhaling en het leren verspreiden over tijd effectiever is.

     Met Online Academy leer je elke dag en wanneer het jou uitkomt! Door iedere dag een paar minuten te besteden aan je training, neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk.

     Leren in 10 minuten per dag: waarom het werkt

     Bij Online Academy volg je dagelijks een trainingsblok van 10 minuten. Na een paar weken heb je op deze manier een hele training afgerond. Hier hebben we niet zomaar voor gekozen: onderzoek wijst namelijk uit dat dit de beste manier is om efficiënt te leren. Benieuwd wat de voordelen zijn van kort leren ten opzichte van urenlang achter elkaar blokken?

     Info over abonnement op Springest: vakgebied taal, marketing, persoonlijk, internet, projectmanagement, juridisch

     Waarom 10 minuten per dag genoeg is om te leren

     Je hebt meer aandacht voor wat je leert

     Als je de leerstof opbreekt in kleine onderdelen, kun je je beter focussen op de onderdelen die je leert. Hoe meer leerstof je in één keer in je hoofd probeert te krijgen, hoe groter de kans dat je het overzicht kwijtraakt en dingen gaat vergeten. Je brein kan de grote hoeveelheid informatie dan niet aan. Een ander probleem van veel tegelijk willen, is dat je gehaaster gaat leren. Leer je maar een beetje, dan heb je meer aandacht voor de leerstof.

     Je behoudt je concentratievermogen

     Onze concentratieboog bestaat heus wel, maar bijzonder lang is hij niet. Onderzoek wijst keer op keer uit dat we snel onze aandacht verliezen. In een onderzoek gepubliceerd in NeuroLeadership Journal wordt omschreven dat we maximaal 20 minuten volledig gefocust kunnen blijven. Als je leert in blokken van 10 minuten, hoef je je dus niet in te spannen om je concentratie te behouden. Je focust je volledig op wat je moet leren. Je leertijd is dus altijd goed besteed.

     Je slaapt er een nachtje over

     Uit onderzoek blijkt ook dat slaap je helpt om te verwerken wat je hebt geleerd. Het eerdergenoemde onderzoek in NeuroLeadership Journal beschrijft dat het leren verspreiden over verschillende momenten op de dag al helpt, maar dat een nacht slaap tussendoor pas écht het verschil maakt. Als je iedere dag even 10 minuten bezig bent met de leerstof, dan slaap je er iedere nacht weer opnieuw over. Zo maak je optimaal gebruik van je hersencapaciteit.

     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Opleidingen


     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets