Bezig met laden...

     X

     Opleidingen - Application Management (ASL) met Scrum bij IT Management Group

     Application Management (ASL) met Scrum     • InstituutIT Management Group
     • NiveauMBO 4
     • SoortKlassikaal
     • Totale lesduur2 dagen
     • Kosten€800 excl. BTW
     • Max deelnemers12

     Gratis brochure

     Application Services Library (ASL) is een procesraamwerk dat de processen beschrijft rondom het beheer, onderhoud en de vernieuwing van informatiesystemen en applicaties. Het raamwerk biedt een handvat bij het verbeteren van organisaties die applicatiebeheer werkzaamheden uitvoeren. ASL beschrijft werkprocessen op uitvoerend (operationeel), sturend (tactisch) en richtinggevend (strategisch) niveau.

     Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor Agile en Scum werkwijze bij het inrichten van hun ontwikkelings- en veranderingstrajecten. Het werken op basis van Agile en Scrum biedt grote voordelen onder andere op het gebied van flexibiliteit, efficiency en time to market. Door in korte slagen steeds dat te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant, wordt de kans kleiner dat een project mislukt of dat er niets wordt opgeleverd. Het centraal stellen van de mens in het ontwikkelproces en het elimineren van overhead maakt dat Scrum steeds vaker door organisaties wordt ingezet om hun innovatie efficiënter en effectiever te maken.

     In de training ASL Foundation met Scrum krijgt u zicht op de structuur van applicatiemanagement op de verschillende organisatorische niveaus middels ASL, inzicht in de Agile Scrum Framework en leert u tenslotte hoe beide frameworks naast elkaar kunnen worden gebruikt.

     Uw profiel
     Bent u werkzaam als applicatiebeheerder of werkt u anderszins aan het beheer, onderhoud en de vernieuwing van applicaties? Bijvoorbeeld als functioneel beheerder, testmedewerker, (technisch) ontwerper, ontwikkelaar of service level manager? Of bent u als leidinggevende of projectmanager verantwoordelijk voor applicatiebeheer? Dan geeft de training Application Management with reference to ASL u onmisbare inzichten in het vakgebied applicatiebeheer.

     Professioneel en praktijkgericht
     In deze professionele en praktijkgerichte training ASL Foundation krijgt u in twee dagen inzicht in het raamwerk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

     1. Introductie en Context ASL;
     2. Introductie Scrum
     3. Introductie beheerlandschap;
     4. ASL procesmodel;
     — Uitvoerend
     — Sturend
     — Richtinggevend
     5. Agile Scrum framework
     6. Gebruik en invoering van ASL en Agile Scrum;
     7. Conclusies, acties en prioriteiten.

     Voorkennis
     Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

     Certificaat
     Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Application Management Foundation with reference to ASL.

     Trainingsduur en kosten
     De training Application Management Foundation with reference to ASL duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examen en BTW. Het examengeld bedraagt €175,- excl. BTW.

     ITMG Examen EXIN Application Management with reference to ASL
     Het examen kan worden afgelegd direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op de trainingslocatie. Ook is het mogelijk het examen op een ander moment bij één van de examenlocaties van het EXIN af te leggen.

     European Competence Framework (e-CF)
     Het certificaat sluit als volgt aan bij het e-Competence Framework:


     Meer informatie over het E-CF is hier terug te vinden.

     Docenten en locaties
     De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.     Gratis toegang


     Heeft u al een account? Log dan hier in.

     Inloggen in "Mijn TQL"
     Heeft u nog geen account? Klik hier om een account aan te maken

     Deze opleidingen worden u aangeboden in samenwerking met Springest

     Zoek binnen opleidingen


     Nieuwsbrief Artikelen     Op de hoogte blijven van de nieuwste onderwerpen en update's van TQL?
     Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. 
     Eerder verschenen artikelen vindt u onder Nieuws
     Op zoek naar een passende opleiding?
     Kies uit ruim 25.000 opleidingen, trainingen en cursussen.  

     TQL Tweets