Gratis toegangHome Vakgebieden Strategie & Bestuur Innovatie organiseren Waar zijn antwoorden op innovatievragen te vinden?

Waar zijn antwoorden op innovatievragen te vinden?

238. Wat zijn goede boeken over innovatie?

Eens een goed managementboek lezen en niet alleen te denken ‘zo zouden we het ook moeten gaan doen’, maar die gedachte in de praktijk brengen kan meestal geen kwaad. Toch is het zaak kritisch te blijven als die kennis is gebaseerd op... verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • dr. ir. Hans Lekkerkerk Hans Lekkerkerk is sinds september 1997 als senior docent bedrijfskunde werkzaam bij de sectie Bedrijfskunde van de Faculteit der Managementwetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij doceert de vakken innovatiemanagement, organisatieontwerp en operations management en heeft inmiddels ruim tachtig...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.