Gratis toegangHome Vakgebieden Strategie & Bestuur Toezichthouders (instanties) Fiscale opsporing en controle (FIOD-ECD)

Fiscale opsporing en controle (FIOD-ECD)

159. Wat zijn de toezichtstaken van de FIOD-ECD?

De FIOD-ECD houdt vooral toezicht op situaties van (vermeende) fraude of belastingontduiking. Wanneer de Belastingdienst fraude vermoedt, wordt de zaak in beginsel voorgelegd aan de FIOD-ECD. Fraude is overigens niet een zelfstandig delict, het is niet... verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • Redactie TQL De redactie van The Question Library ondersteunt de vakauteurs bij het onderhoud van de in de databank opgenomen onderwerpen. Via 'Vraag het de expert' kunt u direct contact leggen met de vakexperts-auteurs. De redactie actualiseert zelf ook een aantal topics, en staat open voor auteurs die graag hun...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.