Gratis toegangHome Vakgebieden Strategie & Bestuur Verzekeringen voor Beroep en Bestuur Bestuurdersaansprakelijkheid(sverzekering)

Bestuurdersaansprakelijkheid(sverzekering)

82. Wanneer is het noodzakelijk om mij of onze bestuurders te verzekeren?

Elke bestuurder en commissaris van een rechtspersoon loopt risico’s met betrekking tot bestuurdersaansprakelijkheid. De hoogte van dit risico verschilt van geval tot geval en is afhankelijk van vele factoren. Bestuurders van rechtspersonen met een... verder

Gratis toegangHeeft u al een account? Log dan hier in.

Auteurs

  • drs. Bernard Vroom MSc Bernard Vroom studeerde bedrijfseconomie in Rotterdam en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aansprakelijkheid. Hij startte zijn carrière bij Verzekeraar Allianz waar hij afdelingshoofd Varia en Aansprakelijkheidsverzekeringen was. In 2001 maakte Bernard de stap naar de Bloemers Nassau groep als...
  • Vraag het de expert

Q&A overzicht

Uw eigen boek of proefschrift online uitgeven?

U wilt uw eigen boek, rapport, whitepaper, presentatie, proefschrift, scriptie of lezing graag online publiceren? En tegen lage kosten? MEDEM Publishing doet dat graag voor u.


Lees verder
©2019 - The Question Library
De auteursrechten van alle onderwerpen in de databank berusten bij The Question Library/MEDEM Publishing. Het is niet toegestaan om de informatie op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.