Bevestiging einde arbeidsovereenkomst op verzoek werknemer

MODEL (brief) voor einde arbeidsovereenkmst op verzoek werknemer


Betreft: Bevestiging einde dienstverband


Geachte heer/mevrouw [naam],


Op [datum ontvangst opzegbrief] ontvingen wij uw schriftelijke verzoek tot beëindiging van uw dienstverband bij ons bedrijf. Hierbij bevestigen wij dat uw dienstverband met ingang van [datum laatste werkdag] wordt beëindigd.

Graag wijzen wij u erop dat uw (non-)concurrentie- en/of uw geheimhoudingsbeding ook na uw dienstverband van kracht blijft.

Bij deze bevestiging treft u een exitvragenlijst aan. Wij vragen u vriendelijk deze volledig ingevuld terug te sturen ter attentie van de personeelsadministratie.

U dient de bedrijfeigendommen en bescheiden uiterlijk op uw laatste werkdag in te leveren bij uw leidinggevende.

Tenslotte maken wij u erop attent dat u gebruik kunt maken van het wettelijk recht op waardeoverdracht van de door u opgebouwde pensioenrechten bij ons bedrijf. Als u hier gebruik van wilt maken, dient u dit te regelen bij uw nieuwe werkgever. De pensioenuitvoerder van uw nieuwe werkgever vraagt na ontvangst van uw verzoek de benodigde informatie aan bij de pensioenuitvoerder van ons bedrijf.

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage gedurende uw dienstverband bij ons bedrijf en wensen u het allerbeste voor de toekomst toe.

Met vriendelijke groet,


[handtekening]
[naam]
[functie]
Word pro

Pro-abonnees downloaden gratis het Ebook met 12 vragen en antwoorden over Einde arbeidsovereenkomst.