Bevestiging einde arbeidsovereenkomst na toestemming UWV

MODEL (brief), Opzegging arbeidsovereenkomst

[naam werknemer]

[adres werknemer]



[bij voorkeur per aangetekende en per gewone post verzenden]



Datum: [datum]

Betreft: opzegging arbeidsovereenkomst


Geachte heer/mevrouw [naam],


Inmiddels zult u waarschijnlijk van het UWV het bericht hebben ontvangen dat wij toestemming gekregen hebben om uw arbeidsovereenkomst op te zeggen.

Via deze brief zeggen wij dan ook uw arbeidsovereenkomst op met inachtneming van de geldende opzegtermijn van [aantal] maanden. Dit betekent dat uw arbeidsovereenkomst definitief zal eindigen op [datum].

Voor zover u nog niet bent overgegaan tot het inleveren bedrijfseigendommen die u in bezit heeft, verzoek ik u vriendelijk om alle aan [bedrijfsnaam] toebehorende zaken waaronder [noem bijvoorbeeld bedrijfsauto, laptop, mobiele telefoon, toegangspassen en –sleutels, documenten etc.] uiterlijk op de laatste dag van uw dienstverband in goede staat in te leveren.


Eventueel:
Verder wil ik u er volledigheidshalve op wijzen dat de zogenaamde postcontractuele bepalingen waaronder uw geheimhoudings-, relatie- en concurrentiebeding ook na het einde van uw arbeidsovereenkomst van kracht blijven. Wij rekenen erop dat u deze bepalingen zult blijven respecteren.

Eventueel:
Wij danken u voor uw bijdrage gedurende uw dienstverband bij ons bedrijf en wensen u het allerbeste voor de toekomst toe.

Met vriendelijke groet

[handtekening ondergetekende]
[naam]
[functie]
Word pro

Pro-abonnees downloaden gratis het Ebook met 12 vragen en antwoorden over Einde arbeidsovereenkomst.