Overeenkomst voor projectuitvoering




Overeenkomst tot het verrichten van enkele diensten

Ondergetekenden,

[naam dienstverlener], gevestigd te [adres] [postcode] [plaats], hierna te noemen dienstverlener

en

[naam opdrachtgever], gevestigd te [adres] [postcode] [plaats], hierna te noemen opdrachtgever

verklaren de volgende overeenkomst te zijn aangegaan.

Artikel 1

Opdrachtgever draagt aan dienstverlener [omschrijving dienst] op. De werkzaamheden die dienstver-lener zal verrichten bestaan uit [opsomming en omschrijving werkzaamheden].

Artikel 2

De werkzaamheden zoals genoemd in artikel 1 worden onder verantwoordelijkheid van en naar eigen inzicht door dienstverlener verricht, waarbij deze met inachtneming van de in bijlage [nummer bijlage] bij deze overeenkomst opgenomen nadere afspraken het recht heeft om tijdstip, tijdsduur en plaats van deze werkzaamheden zelfstandig vast te stellen en in te delen.

Artikel 3

Dienstverlener verricht bovengenoemde werkzaamheden tegen een jaarlijkse vergoeding die wordt vastgesteld en uitbetaald conform de in bijlage [nummer bijlage] bij deze overeenkomst opgenomen berekeningsmethode en betalingsvoorwaarden.

Artikel 4

Dienstverlener zal ieder kwartaal aan opdrachtgever verslag doen van de door hem verrichte werk-zaamheden zoals vastgesteld in bijlage [nummer bijlage] bij deze overeenkomst en geeft desgewenst aan opdrachtgever inzage in de hiertoe gehanteerde administratie. Opdrachtgever is verplicht aldus verkregen gegevens vertrouwelijk te behandelen en ervoor te waken dat derden geen inzage hebben in deze gegevens.

Artikel 5

De voor de werkzaamheden benodigde middelen en materialen, de noodzakelijke deskundigheid en documentatie worden door dienstverlener ten behoeve van adequate dienstverlening aangeschaft dan wel instandgehouden en ingezet ten behoeve van de genoemde werkzaamheden.

Artikel 6

Deze overeenkomst heeft een geldigheidsduur van [periode] en zal telkens stilzwijgend met [periode]  worden verlengd tenzij een der partijen de overeenkomst schriftelijk opzegt met inachtneming van een opzegtermijn van [aantal] maanden.

Artikel 7

Bij deze overeenkomst gaan [aantal] bijlagen die met deze overeenkomst een onverbrekelijk geheel vormen.

Deze overeenkomst telt [aantal] genummerde bladzijden, inclusief de bijlagen.

Aldus in tweevoud opgemaakt en ondertekend te [plaats] op [datum],

[naam opdrachtgever]     [naam dienstverlener]



opdrachtgever      dienstverlener

[noot: Met deze overeenkomst kan een langlopende vorm van dienstverlening worden vastgelegd, bijvoorbeeld schoonmaakwerk, tuinonderhoud, administratieve ondersteuning enzovoorts. De over-eenkomst dient te worden aangevuld met bijlagen waarin de verschillende afspraken nader worden toegelicht, zoals kosten en betaling, aard van de werkzaamheden enzovoorts.
Waarschuwing: wetten en regelingen kunnen wijzigen en onoordeelkundig gebruik van deze overeenkomst kan onbedoelde juridische consequenties hebben. Laat u bij twijfel adviseren door een deskundige. Hoewel  deze uitgave met de grootst mogelijk zorg is samengegesteld, kan voor de volledigheid en juistheid van de inhoud niet worden ingestaan en aanvaarden auteur en uitgever daarom geen aansprakelijkheid.]
Word pro

Pro-abonnees downloaden gratis het Ebook met 40 vragen en antwoorden over Overeenkomsten (modellen).